Udruzenje gradjana ETNO FORMA JAGODINA -

 

 

3. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ СУВЕНИРА И ДОМАЋЕ РАДИНОСТИ
11-12. ЈУЛИ 2009.
ЈАГОДИНА


ПРОИЗВОЂАЧИМА СУВЕНИРА И ДОМАЋЕ РАДИНОСТИ
УДРУЖЕЊЕ ЕТНО ФОРМА У САРАДЊИ СА СО ЈАГОДИНА И ОВЕ ГОДИНЕ ОРГАНИЗУЈЕ МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ СУВЕНИРА И ДОМАЋЕ РАДИНОСТИ. САЈАМ ЋЕ КАО И ПРОШЛЕ ГОДИНЕ БИТИ ОРГАНИЗОВАН У АТРАКТИВНОМ ТУРИСТИЧКОМ ПАРКУ»ЂУРЂЕВО БРДО», ПО КОМЕ СЕ ОВАЈ ДЕО СРБИЈЕ ПРЕПОЗНАЈЕ (ПРВИ АКВА ПАРК У СРБИЈИ, ЛЕТЊА СЦЕНА, ЗОО ВРТ...).


САЈАМ СЕ ОРГАНИЗУЈЕ НА ВЕЛИКИ ПРАЗНИК ПЕТРОВДАН. ТО ЈЕ У ЈАГОДИНИ ГРАДСКА СЛАВА, КАО И СЛАВА САБОРНОГ ХРАМА ПА ЋЕ САМИМ ТИМ БИТИ МНОГО ГОСТИЈУ ИЗ ЗЕМЉЕ И ИНОСТРАНСТВА. СВОЈЕ УЧЕШЋЕ НАЈАВИЛИ СУ МНОГИ ВОДЕЋИ ИЗЛАГАЧИ ИЗ ИНОСТРАНСТВА. БУДУЋИ ДА РАДИМО НА АФИРМАЦИЈИ НАЦИОНАЛНОГ СУВЕНИРА, НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ТЕ СЕ ПРИЈАВИТИ НА НАШ САЈАМ И ПРОМОВИСАТИ ВАШ ПРОИЗВОД. САЈАМСКИ КАРАКТЕР ОВЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ ОМОГУЋУЈЕ ИЗЛАГАЧИМА НЕ САМО ИЗЛОЖБУ СВОЈИХ ПРОИЗВОДА, НЕГО И ПРОДАЈУ ИСТИХ.


ИЗЛАГАЧ ДОБИЈА ГРАТИС УПИСНИНУ У ИНТЕРНЕТ КАТАЛОГ КОЈИ ЋЕ СЕ ПОСТАВИТИ НА САЈТ САЈМА ОДМАХ ПО ЗАВРШЕТКУ ЗАЈЕДНО СА ФОТОГРАФИЈАМА. ТАКОЂЕ СЕ ДОБИЈА БЕСПЛАТНО ШТАНД ИЛИ МЕСТО ЗА ВАШ ШТАНД УКОЛИКО ИМАТЕ СОПСТВЕНИ. У ДОГОВОРУ СА ОРГАНИЗАТОРОМ МОЖЕ СЕ ОБЕЗБЕДИТИ ПРЕНОЋИШТЕ ПО ПОВОЉНИЈОЈ ЦЕНИ.


ОВИМ ПУТЕМ ВАС ПОЗИВАМО ДА ПРИЈАВИТЕ ВАШЕ УЧЕШЋЕ У ШТО КРАЋЕМ РОКУ ЗБОГ ВЕЛИКОГ ИНТЕРЕСОВАЊА КАКО ДОМАЋИХ ТАКО И ИНОСТРАНИХ ИЗЛАГАЧА. ПРИЈАВУ У ЕЛЕКТРОНСКОМ ОБЛИКУ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ НА НАШЕМ САЈТУ www.etnoforma.autentik.net

ЗА СВЕ ДЕТАЉНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ МОЖЕТЕ СЕ ОБРАТИТИ ОРГАНИЗАТОРУ

НА ТЕЛ 064-269-7-442 ОЛГА ИЛИ 064-221-25-40

ЈОВАНКА И НА E-MAIL etnoforma@yahoo.co.uk

>>> PRIJAVA


Copyright © 2008 Autentik.net © All Rights Reserved.